فرارو- دانشمندان اخیراً نوعی باتری با الکترولیت موجود در این پست ساخته اند. از آنجایی که باتری های قابل شارژ سنتی که معمولا از نوع لیتیوم یونی هستند، به راحتی قابل تجزیه زیستی نیستند و برای محیط زیست مضر هستند، بسیاری از مردم دنیا در تلاش برای تولید باتری های سازگار با محیط زیست هستند.
لیانگبینگ هو، مدیر مرکز نوآوری مواد در دانشگاه مریلند، میگوید: باتریهای مختلفی که این روزها تولید میشوند، احتمال مشکلات زیستمحیطی را افزایش میدهند. به عنوان مثال 100 سال تولید برای جداسازی پلی پروپیلن و پلی کربنات استفاده می شود که در باتری های لیتیوم یونی کاربرد فراوانی دارند و شکسته شده و به محیط زیست اضافه می شوند.
باتری ها از یک الکترولیت برای حرکت یون ها بین پایانه های مثبت و منفی استفاده می کنند. این الکترولیت ها معمولا مایع، خمیر یا ژل هستند و بسیاری از باتری ها از مواد شیمیایی قابل اشتعال یا خورنده برای این منظور استفاده می کنند. باتری جدیدی که می تواند منابع انرژی خورشید را در مقیاس بزرگ ذخیره کند، از یک ژل الکترولیت ساخته شده از یک ماده بیولوژیکی به نام کیتوزان استفاده می کند.
کیتوزان و к тлаву девушать шедь аз читин аст. کیتین را миتوан аз зидровный гадия проград керд; از جمالة دیوره های سلیلی کھیکها، سکلت برونی شرکتوستان و ماهی میکس. فراوان ترین منبع کیتوزان، پوسته بیرونی پوسته های سخت مانند میگو، میگو و میگوهای دریایی است و به راحتی از ضایعات غذایی دریایی قابل دسترسی است.
محدودیت های دو سوم باتری ساخته شده توسط این الکترولیت ها می تواند توسط میکروب ها شکسته شود. آن الکترولیت کیتوزان در عرض پنج مه كملاً تصريف شد.
هو میگوید: «روی کیشتر از لیتیوم در posta زیمین پیدا میشود. به طور کلی، باتری های ساخته شده از ابتدا ارزان تر و ایمن تر هستند. این باتری ها 99.7 درصد راندمان انرژی را پس از 1000 چرخه ارائه می دهند. باتریهای مبتنی بر گزینههای مناسب برای ذخیره انرژی تولید شده توسط باد و خورشید در نهایت به شبکه برق منتقل میشوند.»
او و تیمش امیدوارند در آینده بتوانند باتری هایی تولید کنند که با محیط زیست سازگاری بیشتری داشته باشند و باتری هایی تولید کنند که تمام اجزای آن قابل تجدید باشد.
منبع: மேல்லாட்டு