- فلوکستین 10 میلی گرم
- شربت رانیتک 75 میلی گرم/5 میلی لیتر
- خوابهای عجیب و غریب
- مصرف همزمان با داروهای تیوریدازین و پیموزاید
- بیماری کلیوی؛
- اختلال اضطراب فراگیر یا تعمیمیافته (GAD)
دکتر رنجبر درباره جایگزین های فلوکستین میگوید: «برای هر مراجعی درمان مخصوصی در نظر گرفته می شود، به طوری که ممکن است به ازای یک میلیون فرد افسرده، یک میلیون هم دستور دارویی وجود داشته باشد. نکته ی قابل توجه این است که علاوه بر کشیدن سیگار، قرار گرفتن در معرض دود سیگار نیز می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت شود. جوانان بعد از مصرف این دارو ممکن است به خودکشی فکر کنند. اگر هست آیا برای من مصرف ریتالین اشکالی ندارد؟ خواهش میکنم به من بگویید چنین حالتها و احساساتی که من داشتم چه نوع اختلال روانی میباشد؟ سؤال ۳۶: مدت ۷ سال به تریاک اعتیاد داشتم و سه ماه است که ترک کردم.
- خون در ادرار یا مدفوع
- با خس خس سینه مواجه هستید
- خوشبختی یا تحریک پذیری بیش از حد
- قرص روپیکسون 20 میلی گرم
- قرص روکشدار فویکورا
- مشکلات خواب(بی خوابی)، رویاهای عجیب و غریب
- مواد افیونی فنتانیل و ترامادول
بنده از کودکی درخودمانده بودم و در ارتباط با دیگران و بازی کردن با همسالان در مدرسه مشکل داشتم و بسیار گوشهگیر بودم. شکلگیری ارتباط درمانی مناسب میان پزشک و بیمار، حمایت مناسب از جانب نزدیکان بیمار، درمان عوارض دارویی، مشارکت دادن معقول بیمار در انتخاب دارو، سادهسازی دستورات مصرف دارو، آموزش مصرف داروها و چگونگی مدیریت عوارض جانبی آنها به بیمار و نزدیکان او، و نیز آموزش چگونگی مدیریت تغییرات احتمالی رفتاری به بیمار و نزدیکان او، به افزایش پذیرش درمان کمک میکند. همچنین داروهایی مانند پروپرانولول (اگر به دلیلی منع مصرف در این بیمار نداشته باشند) میتوانند این بیقراری دارویی را کم کنند. این کارشناس مذهبی با بیان اینکه متاسفانه امروزه تا بحث شادی مطرح می شود ذهنها به سمت پایکوبی و رقص و آواز می رودبیان داشت: زدودن غم و اندوه و ایجاد نشاط و شادی یکی از فضایل اخلاقی است که هم در قرآن و هم روایات معصومان به اهمیت آن تذکر داده اند.
- پوست را پاک می کند
- حرکات وحشیانه ی غیرمعمول
- تورم و قرمزی چشم
- قرص گلیدار 5 میلی گرم
- قرص سرترالین-عبیدی 50 میلی گرم
- لرزش غیرقابل کنترل قسمتی از بدن
توسط پزشک متخصص تعیین می شود. برای کودکان کم وزن نیاز به تعیین سطح دوز مناسب میباشد. معمولا اگر پس از 6 هفته مصرف یک دارو، پاسخ درمانی مناسب دریافت نشد، پزشک دارو را عوض میکند. پیش از مصرف داروی فلوکستین همهیداروهای مصرفیتان و مشکلاتی از قبیل مشکلات خاص قلبی مانند نارساییهای قلبی، ضربان قلب آهسته و افزایش سطح کیوتی در نوار قلب و سابقهی خانوادگی مشکلات خاص قلبی مانند افزایش سطح کیوتی در نوار قلب و ایست ناگهانی قلب را با پزشک خود یا دکتر داروخانه در میان بگذارید. ۱- در طول مصرف دارو به منظور بررسی پیشرفت درمان، تغییر احتمالی در مقدار مصرف دارو و کمک به کاهش عوارض ناخواسته، به طور منظم به پزشک خود مراجعه نمایید. علاوه بر این، ارتباط بین مصرف فلوکستین در طول سه ماهه اول و افزایش ریسک مالفورماسیون های خفیف جنین در اکثر مطالعه ها مشاهده شده است. درخودماندگی- گوشهگیری- عدم بازی و ارتباط با دیگران و علاقه به نشستن و تنها بودن- افسردگی و اضطراب شدید در حد خودکشی- علاقه شدید به مبانی تئوری درسی و کتاب- سکوت طولانی و عدم حرف زدن- ورزش نکردن.
- قرص ولبان ای آر 150 میلی گرم
- قرص روپینیرول-عبیدی 5 میلی گرم
- محلول خوراکی لوبل 100میلی گرم/میلی لیتر 120 میلی لیتر
- کپسول فنوفیبرات-عبیدی 100 میلی گرم
- احساس بیماری (حالت تهوع)
- حداکثر دوز: 60 میلی گرم خوراکی در روز
- ایدههای غیر معمول
همچنین همراهی اختلالاتی از قبیل افسردگی با اعتیاد، بسیار رایج است. در مورد سایر اختلالاتی که پرسیدهاید، همراهی آنها با وسواس شایع و هریک از آنها نیازمند درمان است. لازم به یادآوری است که مصرف ریتالین در مواردی که به تشخیص و زیر نظر پزشک و برای درمان اختلالاتی چون اختلال بیشفعالی- نقص توجه به کار میرود، خطر سوءمصرف یا وابستگی را افزایش نمیدهد و حتی ممکن است خطر شروع سوءمصرف مواد را کم کند. لازم است زیر نظر روانپزشک مشکلاتی که نام بردید را پی بگیرید؛ داروهایی با اثر خوابآوری و بدون ایجاد وابستگی وجود دارد که برای رفع کمخوابی مفید است و البته اگر مشکل دیگری عامل کمخوابی باشد (مانند افسردگی یا اضطراب) درمان آن عامل به برطرف شدن کمخوابی منجر خواهد شد. واقعیت آن است که وابستگی به مواد نوعی از بیماری است که نیازمند پیگیری طولانی مدت است و «درمان با ترک مصرف ماده به پایان نمیرسد، بلکه آغاز میشود».
- مشکل تنفس
- تنگی نفس همراه با درد قفسه سینه
- ضد افسردگی تتراسایکلیک
- کپسول فروفورت گاین
- رقیق کننده خون – وارفارین، کومادین، یانوتون
- خون دماغ شدن
- حالت تهوع
به نظر می رسد با توجه به میزان بهبود و در دسترس بودن دارو،فلوکستین یکی از قدم های درمانی اول درخانم های مبتلا به pms است ،شاید بهترین دوز و نوع مصرف آن به صورت 20 میلی گرم در روز و میباشد. تحقیقات درباره ایمنی فلوکستین – اینترنت – در شیردهی چه می گوید؟ برای رفع تاری دید مادرم چه باید کرد؟ اگر در بررسی و معاینه ایشان دلیل دیگری برای تاری دید یافت نشود، درمیان سه داروی نامبرده، ابتدا دوکسپین و پرفنازین و با احتمال خیلی کمتر سیتالوپرام (که یکی از نامهای تجاری آن را نوشتهاید) ممکن است عامل این عارضه باشد. افسردگی: این شامل انواع مختلفی از افسردگی می شود. پزشکان می توانند بعد از مصرف فلوکستین توسط مادر، ترکیبات داروی موجود در سرم خون نوزادان را تشخیص دهند. مصرف همزمان اين دارو با ليتيم خطر سميت CNS را افزايش ميدهد. سؤال من این است: آیا این عوارض مصرف دارو، طبیعی است و با قطع مصرف از بین میرود و تأثیرات طولانی مدت ندارد؟
قرص فلوکستین ۱۰
از میان داروهای شما ولبان (بوپروپیون) جزو داروهای ضدافسردگی است و سایر داروهای مصرفی شما هم عموماً عامل بروز افسردگی نیستند؛ هرچند خوابآلودگی ناشی از برخی از داروهای رخوتزا (مانند الانزاپین) ممکن است باعث بیرمقی شود که در این موارد نیاز به تعدیل دوز دارد. اگر دوزی را از دست داده اید یا دارو را به موقع مصرف نمیکنید: ممکن است دارو شما را درمان نکند یا ممکن است اثر آن به طور کامل متوقف شود. اگر از مشکلات کبدی، دیابت، کمبود سدیم در خون، کمآبی، زخم معده، گلوکوم و تشنج رنج میبرید، برای مصرف فلوکستین حتما با پزشک مشورت کنید.
کپسول فلوکستین
بدون مشورت با پزشک خود مصرف این دارو را قطع نکنید. در افرادی که به منظور جلوگیری از پر خوری های عصبی از این دارو استفاده می کنند، ممکن است اثرات این دارو پس از 1 هفته نمایان شده و ممکن است نیاز باشد تا مصرف این دارو بیش از یک ماه نیز به طول بیانجامد. از مصرف همزمان دارو با الکل اجتناب کنید، زیرا باعث افزایش عوارض جانبی دارو می شود. این مقاله به اثرات و عوارض پس از مصرف این دارو اشاره دارد. به منظور کاهش عوارض گوارشی، بهتر است که این دارو بهمراه غذا میل شود. در پوست خود بهتر است سریعا با پزشک خود تماس بگیرید. از داروساز خود در مورد استفاده بی خطر این محصولات سوال کنید. مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs): این ضدافسردگیهای با بیخطری کلی و عوارض جانبی کم، معمولاً به عنوان اولین انتخاب برای حملات پانیک مطرح هستند.
- افزایش فاصله QT (بسته به شرایط)
- علائم شبه سرماخوردگی
- خشکی دهان، عرق کردن، گرمازدگی
- قرص لوستار 50 میلی گرم
- مشکل در تلکم
- تیروئید پرکار
گروهی از داروها روی هورمون اشتها یا همان سروتونین تاثیر گذاشته و سبب تغییر اشتها می شوند. تاثیر داروی فلوکستین در دوران بارداری چگونه است؟ برخی از افراد از این دارو برای «افزایش تمرکز» در دوران امتحانات استفاده میکنند، اما چنین کاربردی مورد تأیید نیست. این دارو مانند سایر داروها میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد . برخی از داروها دارای عوارض جانبی خاصی هستند که به آنها اصطلاحاً عوارض «آنتیکولینرژیک» گفته میشود. ولی بعد از این مدت تأثیری آنچنانی نداشتند و با نظر دکتر دارو عوض شد. این دارو با هدف کاهش یا بهبودی بیماریهایی مانند افسردگی ماژور، افسردگیهای پس از زایمان، حملات پانیک، اختلالات خواب، پرخوری عصبی، وسواس جبری فکری، سندروم پیش از قاعدگی، اضطراب جدایی در کودکان و اختلال فوبیا مصرف میگردد. سؤال ۳: سلام. من به دلیل بیماری دوقطبی قرص لیتیوم مصرف میکنم. بر همین اساس استفاده از گروه داروهای ضد افسردگی SSRI در طول دوره بارداری می تواند بعد از تولد مشکات جدی از قبیل بیماری های ریوی برای کودک ایجاد کند؛ بنابراین اگر بیمار شما خانم، متاهل و در سنین باروری به سر می برد حتما به او گوشزد کنید که قبل از اقدام به بارداری تصمیم خود را با شما در میان بگذارد تا برای رویه درمانی او روشی جدید را در نظر بگیرید.
بنابراین کم کردن دوز دارو و افزایش دوباره آن با سرعتی کمتر از افزایش دوز اولیه ممکن است به کنترل آنها بیانجامد. میدانیم که برخی از بیماریهای روانپزشکی (مانند اختلال افسردگی اساسی و اختلال دوقطبی) ممکن است در دوران بارداری یا پس از آن تشدید شوند یا عود کنند و همچنین اختلالات مزمن یا طول کشیده نیاز به درمان نگهدارنده طولانی مدت دارند. الکتروشوک یا تشنجدرمانی یا ECT روشی برای درمان انواع مشخصی از اختلالات روانپزشکی به ویژه افسردگی است و کاربردی برای از بین بردن خاطرات منفی ندارد.
حداقل 6 هفته باید دارو را مصرف کنید.
الآن در حال درمان با الکتروشوک هستم. در این موارد راهکارهایی برای افزایش پذیرش درمان در فرد مبتلا ارائه شده است. به این شکل که میتوانید در هر نوبت یکچهارم از قرص ۳۷/۵ میلیگرمی را کم کنید و پس از چند روز که عوارض جانبی کمکردن دارو مشاهده نشد به همین ترتیب باز هم میزان دارو را کاهش دهید. حداقل 6 هفته باید دارو را مصرف کنید. از قطع ناگهانی اين مصرف اين دارو بايد اجتناب شود. شرحی که نوشتهاید میتواند با افسردگی، اختلالات خفیف طیف اوتیسم، و ویژگیهای شخصیتی (مانند اسکیزویید) همخوانی داشته باشد و افتراق آنها از هم نیاز به بررسی کامل با مراجعه به یک روانپزشک دارد. به علاوه، نگرانیهای مستمر از وضعیت بدنی و افکار مزاحم و مکرر مربوطه، در صورتی که واقعیتسنجی فرد مختل نشده باشد، اختلالات وسواس و شبه جسمی را مطرح مینماید.
- مهارکننده های بازجذب سروتونین (SSRI) مانند سرترالین
- داروهای شل کننده عضلات
- مشکلات دستگاه گوارش
- فشار را در صورت لزوم تکرار کنید
- کاهش میل جنسی و مشکل در ارگاسم
با این حال، اگر توهمات بدون علت مشخص ارگانیک (مانند برخی از بیماریهای شناخته شده مغزی) باشد و به دنبال مصرف مادهای بروز نکرده باشد، پاسخ به درمان دارویی میتواند پس از چهار تا هشت هفته دیده شود؛ مشروط بر آن که دوز داروهای تجویز شده کافی باشد و داروها واقعاً توسط بیمار مصرف شده باشد. اگر علایم افسردگی با وجود مصرف داروی ضدافسردگی وجود داشته باشد، افزودن داروی مکمل ضدافسردگی کمک کننده خواهد بود. البته توجه به این نکته اهمیت دارد که با در نظر گرفتن فراوانی چاقی در افراد دچار اختلال دوقطبی و عارضه افزایش وزن که با مصرف برخی از داروهای درمان کننده این اختلال بروز میکند، توجه به کنترل وزن و میزان قند و چربی خون اهمیتی بسیار دارد.
- مشکلات خواب (بی خوابی)، خواب های عجیب
- هیپوناترمی یا پایین بودن سطح سدیم خون
- دوز اولیه: 20 میلی گرم در روز که در صبح مصرف میشود
- رقیقکنندههای خون مانند وارفارین
مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران – وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران – خدماتی در این زمینه در واحد ارزیابی عصبی- شناختی خود زیر نظر اساتید روانپزشکی راهاندازی کرده است. در صورتی که به نوزاد شیر مي دهید، به پزشک خود بگویید. در واقع با اشاره شما به سابقه علایم افسردگی و گرایش به خودکشی، وجود یک افسردگی مزمن که از سنین پایین شروع شده محتمل به نظر میرسد و ممکن است توجیهکننده همه مشکلات شما باشد؛ هرچند دستکم از نظر دو مورد دیگر مذکور هم باید ارزیابی شوید و ممکن است در شرح حال کامل، نکات مهم دیگری هم به دست آید. شرایط ناگواری که شرح میدهید قابل درک است و روشن است که دوران دشواری را سپری میکنید. به این ترتیب ممکن است در موارد خاصی پزشک معالج حتی در دوران بارداری نیز ادامه مصرف فلوکستین را لازم بداند؛ هرچند این دارو در دستهبندی داروها از نظر عوارض حین بارداری در دسته C قرار میگیرد.
- هر گونه خونریزی
- قرص آلنیت 70 میلی گرم
- کاهش میزان گلوکز آزاد شده از کبد
- صحبت بیشتر یا سریعتر از حد معمول
- سفتشدن عضلات؛
همچنین در مواردی، بروز عوارض روانی دیگری ناشی از مصرف ریتالین در کسانی که برای دوران امتحان آن را مصرف میکنند محتمل است. مصرف داروی فلوکستین در زمان بارداری با میانگین زمان کوتاه تر بارداری (تا سه روز)، افزایش ریسک زایمان زودتر (تا ۵۵%)، و وزن کمتر جنین تولد مرتبط است. اثراتش تا یک هفته بعد باقی بود ولی بعد رفع شد (۴ روز بیخوابی و سه چهار روز ضربان قلب شدید).
- مشکل در ادرار کردن
- قرص والزومیکس 5/320 میلی گرم
- اوپیوئیدها فنتانیل و ترامادول
- کابوس شبانه
- درد سینوس ها
- داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی
- اختلال خوردن
- قرص گلوریپا 25 میلی گرم
فلوکستین (فقط با کلیک بر روی سایت تا آینده) می تواند باعث افزایش ضربان قلب و یا تغییر تعداد نبض شود. از این دارو عمدتا برای درمان افسردگی، اختلال وسواس اجباری و اختلال وحشت استفاده می شود. من میخوام ازمایش بدم قرص فلوکستین مصرفمی کنم ایا این قرص تداخلی در جواب ازمایش ایجاد می کنه یا خیر؟ نکته ی قابل توجه این است که در اوایل ابتلای به این بیماری آسیب چندانی به چشم افراد وارد نشده و به مرور و با شدت گرفتن بیماری دید افراد تار تر می شود.