[ad_1]
عباس عبدی در مقاله ای با عنوان «نوچه های سرطانی» نوشت: ویژگی یک حکومت مقتدر و فهیم، واکنش در برابر پدیده هایی است که نشانه خطر است. او چندی پیش در یکی از مسابقات ورزشی در کانادا یکی از تماشاگران خالی را بر گردن مربی تیم حاضر در مسابقه دید. با تلفن همراهش به شما اطلاع می دهد که این خال به دلیل سرطانی بودن جدی گرفته می شود. او هم بعد از بازی به دکتر می رود و معلوم می شود که واقعا سرطان داشته است. همچنین به هشدار دهنده جایزه داده می شود. خوب! خال های زیادی در بدن وجود دارد، اما برخی هم هستند که علائم سرطان دارند، کافی است آنها را بشناسید و قبل از متاستاز آنها را درمان کنید. در حوزه اجتماعی هم همینطور. قتل، دزدی، تجاوز جنسی، کلاهبرداری، مواد مخدر و غیره. همیشه بوده اند و هستند، اگرچه ممکن است دفعات آنها کم یا زیاد شود، مانند خال های بدن، اما این جنایات در مواردی است که باید مراقب باشید و علامت بیماری بدهید، جدی تر می دانستم.
با هم این خبر را مرور می کنیم.
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری تعدادی از پیمانکاران ساخت پل شهید همدانی در غرب تهران به اتهام سرقت قطعات این پل خبر داد. با دستگیری این افراد مشخص شد که سارقان پیمانکارانی بوده اند که خود پل را ساخته اند. این افراد بند پل را باز کردند و به سرقت بردند و با این اقدام امنیت پل را با مشکل جدی مواجه کردند. بعد که دستگیرشان می کنیم می گویند پولی به ما نداده اند.
سقوط پایه رعد و برق در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان تهران، روز پنجشنبه 26 بهمن ماه، باعث مسدود شدن کامل و ایجاد بار ترافیکی سنگین در بزرگراه شد. گفته می شود پیچ های تیر چراغ برق توسط دزدان باز شده است.
خبر قطع شدن شبکه اطلاع رسانی عملیاتی و بی سیم جنوب یکی از خطوط مترو که هدفش سرقت کابل مسی بود و اگر به موقع متوجه شده بودند و تعمیر می کردند خدا می داند چه اتفاقی می افتاد.
در حالی که این موارد دزدی هستند، طبیعی نیستند، اما سرقت ها سرطانی هستند. کافی است بدانید مجموعه پیچ های باز شده از تیر چراغ برق یا بریده شدن سیم مسی بعید است که در فروش یک دزد به ده ها هزار تومان برسد، اما خسارت آن به جامعه به میلیون ها و حتی صدها می رسد. میلیون ها تومان. این را دیگر نمی توان دزدی معمولی نامید. دزدی پیمانکاران عجیب است، زیرا پیمانکاران از چنان جایگاه اجتماعی و اقتصادی معقولی برخوردارند که ارتکاب چنین عمل فجیعی، فساد مالی معمول با یکدیگر کاملاً متفاوت است. کارفرمایان برای انجام چنین کاری چه روز سیاهی را باید در پیش بگیرند؟
فراموش نکنیم که نمی توان به کارفرما قول برداشت محصول داد، زیرا او نیز باید به کارگران پول بدهد و لوازم و کالاهای مورد نیاز آنها را بخرد. اگر ده سال پیش چنین اتفاقی به عنوان خبر گزارش می شد، مطمئنا خواننده آن را نمی پذیرفت و یا استخدام چنین پیمانکار احمقی را احمقانه می دانست. اما اکنون در شرایطی هستیم که این خبر به راحتی قابل پذیرش و هضم است، در حالی که این خبر از نوع «خال سرطانی» است.
این گونه دزدی ها زیرساخت های زندگی جدید را از بین می برد. مثلا بریدن چند تکه سیم و سرقت آن ارزش مادی کمی برای سارق دارد، در حالی که عواقب آن برای شهر و مترو می تواند بسیار سنگین و حتی جانی باشد. همانطور که سرقت چند پیچ ارزان قیمت باعث ترافیک سنگین در یکی از جاده های اصلی تهران شد. این وضعیت محصول رکود یک دهه رشد اقتصادی و گسترش فقر و تحریم است. پنج سال پیش افراد زیادی نبودند که تلفن همراه را دزدیدند، اکنون بسیارند، متأسفانه برخورد خشونت آمیز با جنایت و مجرمان فقط در حد محدودی است، پس از رایج شدن جرم، درمان آن برای مردم غیرممکن و بی اهمیت می شود. پلیس. .
گفته شده است که همه اینها خطر بدتر شدن وضعیت اقتصادی را هشدار می دهد. این روند نزولی در اقتصاد نه تنها منجر به فقر و افزایش جرم و جنایت و ناامنی می شود، بلکه زیرساخت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را هم از نظر سخت افزاری و هم نرم افزاری به شدت تحلیل می برد. برای نگهداری طولانی مدت یک ساختمان، هزینه سالانه باید به نگهداری آن اختصاص داده شود. اگر این کار انجام نشود دیر یا زود این ساختمان غیرقابل سکونت می شود و باید با هزینه گزافی بازسازی شود. اگر زیرساخت های شهری به این شکل از بین برود، ترمیم آن غیرممکن خواهد بود. این علائم اجتماعی را از طریق این سرقت های عجیب و غریب جدی بگیرید. خودتان را بشناسید.
[ad_2]