- مشکلات حافظه
- داروهای رقیق کننده ی خون (مانند وارفارین)
- سرگیجه شدید یا غش کردن
- دوز نگهدارنده: 10 تا 20 میلی گرم خوراکی یک بار در روز
- قرص خط دار سیتالکس 20 میلی گرم
- قرص ادوالژین (لیزین) 400 میلی گرم
- ضربان قلب سریع، آهسته یا نامنظم
تجویز می کنند. اما نکته ی قابل توجه در باره ی این دارو این است که اثرات داروی فلوکستین بسیار گسترده تر از این موارد بوده و این دارو را می توان در درمان و بهبود برخی از بیماری های دیگر نیز به کار برد. علایم افسردگی بعد از گذشت چند هفته بهبود می یابد. در بیماری هایی نظیر افسردگی، اختلالات اضطرابی و وسواس،سطح سروتونین در مغز کاهش می یابد و با اثر این داروها می توان تعادل بین عوامل شیمیایی مغز را برقرار کرد تا علائم این بیماری ها برطرف گردد. فلوکستین یک داروی ضد افسردگی اســت .افرادی که افسردگی دارند پزشک این دارو را برای بیمار افسرده تجویز مي کند در این مقاله به طور کامل طریقۀ مصرف و زمان مصرف و عوارض جانبی فلوکستین را بازگو مي کنیم .با ما در ادامه همراه باشید .علت اصلی بروز افسردگی هنوز معلوم نیست اما هدف اصلی از درمان این است که دارو همراه با مشاوره درمانی برطرف کردن علائم افسردگی نظیر خلق پایین، بی حالی،نداشتن انگیزه، افکار خطرناک ،اختلالات خواب و کاهش اشتها و…
- اختلال افسردگی در کودکان
- حسی از خواب آلودگی و گیجی
- لرزش غیر قابل کنترل یک قسمت از بدن
- عرق سرد
- سیتالوپرام (Citalopram)
- کپسول کوئیژیل 50 میلی گرم
- قرص والزومیکس اچ سی تی 5/160/12.5 میلی گرم
البته نکته ی قابل توجه این است که این داروها دارای چندین اثر جانبی نظیر ریسک سکته قلبی و شکستگی استخوان هستند. یکی دیگر از توصیه ها در رژیم غذایی دیابت این است که به جای مصرف یک یا دو وعده ی غذایی سنگین افراد از چندین وعده ی سبک در طول روز استفاده کنند. همانطور که پیش تر نیز اشاره کردیم دارو های بسیار متفاوتی برای درمان دیابت وجود دارند و اینکه پزشک متخصص کدام یک از انواع این دارو ها را برای شما تجویز کند به وضعیت شما و وضعیت پیشرفت بیماری بستگی دارد.
- در صورتی که تحت درمان الکتروشوک هستید (ECT)
- بدتر شدن افسردگی
- خواب های غیر عادی
- اختلال در نفس کشیدن
- دوز معمولی: 20-30 میلی گرم در روز
- کشش عضلانی
- بوسپیرون ضد اضطراب
به خصوص در هنگام بیماری مادر و یا زمانی که ترک محل کار و شیردهی برای او بسیار چالشبرانگیز است. فرمول شیمایی کپسول پاروکستین ۲۰ C19H20FNO۳ است. بر اساس تحقیقی بر بیماران مبتلا به افسردگی متوسط تا شدید تأثیر درمانی پاروکستین سریعتر از فلوکستین ظاهر میشود. این عوارض معمولا با گذشت چند هفته از مصرف دارو، دیگر ظاهر نمیشوند.
- انرژی را به شدت افزایش یافته
- قرص ناپروکسن-عبیدی 500 میلی گرم
- بوی نامطبوع نفس
- فوبیا (ترس)
- هر آنچه که درباره فلوکستین باید بدانید
- تنفس سریع و پی در پی
برای درمان افسردگي ممكن است حداقل 4 هفته و برای درمان اختلالات وسواس ممكن است حداقل 5 هفته زمان لازم باشد. این دارو به میزان وسیعی در بافتهای بدن توزیع شده و میزان باند پروتئینی پلاسمائی آن ۹۵% است. اشتراک آن خلاف قانون است. اثر کامل دارو ممکن است تا حداقل 4 هفته پس از درمان به تعویق بیفتد. اثرگذاری آن به زمانی حدود چهار تا پنج هفته نیاز دارد. اگر از مصرف داروی فلوکستین در شیردهی راضی هستید، اما عوارض آن بر نوزادتان شما را نگران کرده است، حتما با متخصص دربارهی کاهش مقدار مصرف دارو صحبت کنید. بعد از مصرف فلوکستین هر احساس بد یا عوارضی را تجربه کردید حتما با روانپزشک مطرح کنید.
- تب زیاد
- رعایت رژیم غذایی سالم
- کپسول ازونیوم عبیدی 20 میلی گرم
- کپسول دیفوزل 240 میلی گرم
را دارد. به همین دلیل است که بوی بد دهان و عفونت لثه ها به عنوان یکی از علائم بیماری دیابت شناخته می شود. اما در صورتی که با انجام تست قند خون متوجه میزان بالای قند خون خود شده اید، می توانید به دکتر سلیمی مراجعه کرده و از پیشرفت بیماری خود جلوگیری کنید. همچنین برخی دیگر از دارو ها ممکن است که علاوه بر کاهش قند خون به کنترل کلسترول خون افراد نیز کمک کند. هر دارویی در کنار فوایدی که برای درمان دارد، ممکن است سبب بروز برخی علائم ناراحت کننده که به عنوان عوارض جانبی شناخته میشود نیز بشود؛ اگرچه فلوکستین (پیدا کردن بیشتر) از جمله داروهای کمخطری است که نسبت به فواید درمانی که دارد و البته نسبت به دیگر داروهای مشابه، عوارض جانبی کمتری دارد. شایعترین عارضه کپسول پاروکستین ۲۰ حالت تهوع است که البته معمولاً خفیف است و تنها در ابتدای دوره درمانی پیدا میشود. داروهای این دسته شامل ایزوکاربوکسید، فنلزین، سلژیلین و ترانیل سیپرومین بوده و عوارض جانبی آن ها حالت تهوع، سرگیجه، بی خوابی و بی قراری است.
- هایپوکالمی (کمبود میزان پتاسیم خون)
- قرص زست پرل 20 میلی گرم
- نداشتن اعتماد به نفس
- تحریک و بیقراری
- متیل ن بلو
در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جداً خودداری نمایید. فلوکستین یک داروی نسخه ای است که برای درمان اختلال افسردگی اساسی، پرخوری عصبی (اختلال خوردن)، اختلال وسواس فکری-اجباری، اختلال هراس و اختلال نارسایی پیش از قاعدگی PMDD استفاده می شود. در رژیم غذایی مناسب دیابت باید برنامه ی غذایی به شیوه ای تعیین گردد که میزان انسولین دریافتی از طریق دارو ها و گلوکز دریافتی از طریق مواد غذایی به تعادل برسد.
- شیدایی علائم شامل موارد زیر است
- سایر شرایط پزشکی شما
- صرع و یا تشنج
- اختلالات خونی
- غدد متورم یا دردناک
- قرص خط دار سیتاکس 40 میلی گرم
زیرا این افراد به طور طبیعی دارای میزان گلوکز خون بالایی هستند و در صورت مصرف مواد غذایی که باعث افزایش قند خون می شود، ممکن است مشکلات عدیده ای برای این افراد ایجاد شود. به این ترتیب افزایش قند خون در بدن باعث تحریک غده ی پانکراس شده و باعث تولید و ترشح هورمون انسولین می شود. این دسته از دارو ها نیز همانند سولفونیل اوره باعث تحریک تولید هورمون انسولین در بدن می شوند. شواهدی در مورد تأثیر مثبت کپسول پاروکستین ۲۰ در مبتلایان به سردرد مزمن، دردهای عصبی دیابتی و انزال زودرس نیز وجود دارد. نکته ی قابل توجه این است که مصرف میوه ها تأثیر چندانی بر افزایش قند خون افراد ندارند اما باید از مصرف زیاد میوه های شیرین نیز خودداری کرد. دکتر سلیمی یکی از بهترین پزشکان کشور برای درمان دیابت بوده که در برخی از موارد لازم از این دارو برای کنترل قند خون بیماران دیابتی استفاده می کند.
- مصرف این دارو همراه با الکل عوارض بسیاری همراه دارد
- درمان اختلال روانی همچون درمان بیماری جسمی است
- قرص لوتیوا 100 میلی گرم
- بدون دستور پزشک به نوجوانان زیر 18 سال فلوکستین ندهید
نام عمومی دارو fluoxetine و متعلق به طبقه محبوب داروهای ضد افسردگی یا بازدارنده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI ) است. کپسول پاروکستین ۲۰ یک داروی ضد افسردگی از گروه مهارکنندههای بازجذب سروتونین است که استفاده از آن برای درمان افسردگی، اختلال وسواس فکری عملی، اختلال هراس (حمله پانیک)، اختلال اضطراب اجتماعی، اختلال ملال پیش از قاعدگی و اختلال استرس پس از سانحه، اختلال اضطراب فراگیر پذیرفته شده است. اما این کاهش وزن بهعنوان یک عارضه جانبی مطرح میشود. در این حالت، ممکن است پزشک هر روز مصرف قرص فلوکستین را برای شما تجویز کرده باشد. اما اگر مصرف داروی ضد افسردگی خود را متوقف کنید ، ممکن است عود افسردگی داشته باشید.
- سایر بیماریهای پزشکی شما
- اختلال دو قطبی (افسردگی مانیک)
- قرص ونابید 75 میلی گرم
- توهم (دیدن یا شنیدن چیزی که آنجا نیست)
- داروی ضد درد. فنتانیل، ترامادول
- کم آبی شدید بدن
- هضم دردناک یا دشوار که به سوء هاضمه معروف است
- هایپوناترمی (کمبود میزان سدیم خون)
نیمه عمر داروهای ضد افسردگی با عوارض ترک آنها در ارتباط است. داروهای ضد افسردگی بسیار متنوع هستند و از پرکاربردترین آنها میتوان به داروهای مهارکننده باز جذب سروتونین اشاره کرد. برای بیماران و پزشک آنها مهم است که در مورد چگونگی قطع مصرف فلوکستین با هم صحبت کنند. برای درمان دیابت نوع 2 از دارو های مختلفی استفاده می شود که هر کدام از آن ها ممکن است که از طریق روش های مختلفی به درمان این بیماری بپردازند. معمولا اصول یک رژیم غذایی سالم برای افراد دیابتی یک روش ثابت بوده و به طور مثال در این رژیم های غذایی افراد باید سعی کنند پایین ترین حد مصرف کربوهیدرات را از طریق مواد قندی و شیرینی جات داشته باشند و به جای آن ها از مواد غذایی مانند غلات، میوه جات، لبنیات کم چرب، لوبیا، گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی و … اگر این دارو بصورت یک نوبت در روز تجویز شود مي توانید آن را هر زمان که راحت هستید مصرف کــنید زیرا مشاهده شده اســت که این دارو برخی از افراد را دچار خواب آلودگی و برخی از افراد را دچار بی خوابی مي کند به همين دلیل بسته به شرایط خودتان زمان مشخصی در شبانه روز را برای مصرف این دارو تعیین نمایید.